', { ?> ', ?> ', ?> ', ?> ', ?> ' ?> ?> '); ?> ?> &ev=PageView&noscript=1"/> ?> ; ?>

FREE WORLDWIDE SHIPPING ✈ Introduce FREESHIP code at checkout on all orders > 200 EUR until April 12th. Please note that due to local government restrictions there might be delays in delivery times. 

COMANDA OCHELARII SI LENTILELE DE VEDERE DIN CONFORTUL CASEI TALE

COMANDA OCHELARII SI LENTILELE DE VEDERE DIN CONFORTUL CASEI TALE

Dorim să venim în sprijinul dumneavoastră, motiv pentru care facem disponibilă comanda ramelor de ochelari și a lentilelor cu dioptrii din confortul casei dvs. Nu este nevoie să vă prezentați în magazin pentru acestea, ci este suficient să alegeți modelul de rame preferat din shop-ul nostru online – sunglasscurator.com – și să ne trimiteți prescripția pentru lentile cu dioptrii prin intermediul unui e-mail sau printr-un mesaj pe whatsapp.

De asemenea, putem comunica telefonic pentru mai multe detalii și asistență în ceea ce privește tipul de lentile potrivit nevoilor dumneavoastră sau tratamentul special aplicat. Magazinul nostru lucreaza exclusiv cu producătorul de lentile premium Essilor, iar montajul este efectuat chiar de catre echipa Essilor. Gama de lentile disponibila prin partenereul nostru acopera toate tipurile de dioptrii si tratamente.

CUM COMAND?

1. Alegeți rama de ochelari preferată din shop-ul online sunglasscurator.com sau trimiteți-ne link-ul cu produsul dorit pe numărul de whatsapp sau adresa de e-mail customercare@sunglasscurator.com.

OCHELARI DE VEDERE PENTRU FEMEI

OCHELARI DE VEDERE PENTRU BARBATI

2. Pentru înregistrarea comenzii vă rugăm completați formularul de comanda de lentile de mai jos. Pregatiti o photo-copie / fotografie cu prescripția pentru lentile cu dioptrii. Asigurați-vă că rețeta nu este mai veche de un an

FORMULAR DE COMANDA LENTILE

3. Echipa sunglasscurator întocmește o factură în baza produselor dorite. Ochelarii pot fi achitați separat, prin intermediul shop-ului online, sau odată cu lentilele de vedere, în baza unei facturi.

4. Plata se poate face atât prin virament bancar, cat și online cu cardul. În cazul în care alegeți opțiunea de plată cu cardul, denominarea va fi în EUR, moneda cu care opereaza site-ul sunglasscurator.com.

5. Timpul de montare a lentilelor este între 1 – 7 zile lucrătoare, în funcție de tipul lentilelor. Livrarea se face prin Fan Courier și este gratuită pe teritoriul României. Timpul de livrare din momentul în care lentilele sunt montate pe ochelari este de 1-2 zile lucratoare oriunde în România. 

PROMOȚII CURENTE PENTRU LENTILE DE VEDERE

Promotia 1: lentile progresive Varilux 1+1 (pana la 31 Mai 2020)

La cumpărarea oricărei perechi de lentile progresive Varilux, primiți gratuit una dintre cele două opțiuni, ca a doua pereche:

Opțiunea 1

O pereche de lentile Varilux incolore sau Transitions (heliomate) cu același design, material și tratament AR, cu aceleași puteri (ca prima pereche) și în ziua în care a fost comandată prima pereche.

Opțiunea 2

O pereche de lentile Varilux Digitime (orice Digitime design, material Orma 1.5 și tratament Crizal Alize UV) cu aceleași puteri ca prima pereche și în ziua în care a fost comandată prima pereche.

Promotia 2: Preț fix pentru lentilele progresive Varilux Comfort 3.0 indiferent de tratament si indice

1000 ron/perechea de lentile progresive incolore, TVA inclus

1150 ron/perechea de lentile progresive heliomate (Transitions), TVA inclus

Cele două promotii nu se cumulează.

CONTACT

Whatsapp: +40756390925   |   E-mail: customercare@sunglasscurator.com   |   Telefon: +40756390925

Echipa noastra poate fi contactata telefonic in intervalul Luni - Vineri, 11:00 - 18:00

SHARE THIS ARTICLE

GUESTCURATOR

ANDREEA MACRI

READ MORE
Andreea Macri

STYLE EYECON

LE CORBUSIER

READ MORE
LE CORBUSIER

GUESTCURATOR

IRINA MARINESCU

READ MORE
Irina Marinescu

STYLE EYECON

PEGGY GUGGENHEIM

READ MORE
Peggy Guggenheim

STYLE EYECON

IRIS APFEL

READ MORE
IRIS APFEL

GUESTCURATOR

CARMEN SECAREANU

READ MORE
CARMEN SECAREANU

GUESTCURATOR

CRISTINA CRACIUN

READ MORE
CRISTINA CRACIUN

GUESTCURATOR

RADU PANDELE

READ MORE
RADU PANDELE
VIEW ALL