FREE WORLDWIDE SHIPPING  on all orders > €250 ✈️ Apply "WINTER23" code at checkout. 

COMANDA OCHELARII SI LENTILELE DE VEDERE DIN CONFORTUL CASEI TALE

COMANDA OCHELARII SI LENTILELE DE VEDERE DIN CONFORTUL CASEI TALE

Dorim să venim în sprijinul dumneavoastră, motiv pentru care facem disponibilă comanda ramelor de ochelari și a lentilelor cu dioptrii din confortul casei dvs. Nu este nevoie să vă prezentați în magazin pentru acestea, ci este suficient să alegeți modelul de rame preferat din shop-ul nostru online – sunglasscurator.com – și să ne trimiteți prescripția pentru lentile cu dioptrii prin intermediul unui e-mail sau printr-un mesaj pe whatsapp.

De asemenea, putem comunica telefonic pentru mai multe detalii și asistență în ceea ce privește tipul de lentile potrivit nevoilor dumneavoastră sau tratamentul special aplicat. Magazinul nostru lucreaza exclusiv cu producătorul de lentile premium Essilor, iar montajul este efectuat chiar de catre echipa Essilor. Gama de lentile disponibila prin partenereul nostru acopera toate tipurile de dioptrii si tratamente.

CUM COMAND?

1. Alegeți rama de ochelari preferată din shop-ul online sunglasscurator.com sau trimiteți-ne link-ul cu produsul dorit pe numărul de whatsapp sau adresa de e-mail [email protected].

OCHELARI DE VEDERE PENTRU FEMEI

OCHELARI DE VEDERE PENTRU BARBATI

2. Pentru înregistrarea comenzii vă rugăm completați formularul de comanda de lentile de mai jos. Pregatiti o photo-copie / fotografie cu prescripția pentru lentile cu dioptrii. Asigurați-vă că rețeta nu este mai veche de un an

FORMULAR DE COMANDA LENTILE

3. Echipa sunglasscurator întocmește o factură în baza produselor dorite. Ochelarii pot fi achitați separat, prin intermediul shop-ului online, sau odată cu lentilele de vedere, în baza unei facturi.

4. Plata se poate face atât prin virament bancar, cat și online cu cardul. În cazul în care alegeți opțiunea de plată cu cardul, denominarea va fi în EUR, moneda cu care opereaza site-ul sunglasscurator.com.

5. Timpul de montare a lentilelor este între 1 – 7 zile lucrătoare, în funcție de tipul lentilelor. Livrarea se face prin Fan Courier și este gratuită pe teritoriul României. Timpul de livrare din momentul în care lentilele sunt montate pe ochelari este de 1-2 zile lucratoare oriunde în România. 

PROMOȚII CURENTE PENTRU LENTILE DE VEDERE

Promotia 1: lentile progresive Varilux 1+1 (pana la 31 Mai 2020)

La cumpărarea oricărei perechi de lentile progresive Varilux, primiți gratuit una dintre cele două opțiuni, ca a doua pereche:

Opțiunea 1

O pereche de lentile Varilux incolore sau Transitions (heliomate) cu același design, material și tratament AR, cu aceleași puteri (ca prima pereche) și în ziua în care a fost comandată prima pereche.

Opțiunea 2

O pereche de lentile Varilux Digitime (orice Digitime design, material Orma 1.5 și tratament Crizal Alize UV) cu aceleași puteri ca prima pereche și în ziua în care a fost comandată prima pereche.

Promotia 2: Preț fix pentru lentilele progresive Varilux Comfort 3.0 indiferent de tratament si indice

1160 ron/perechea de lentile progresive incolore, TVA inclus

1320 ron/perechea de lentile progresive heliomate (Transitions), TVA inclus

Cele două promotii nu se cumulează.

CONTACT

Whatsapp: +40756390925   |   E-mail: [email protected]   |   Telefon: +40756390925

Echipa noastra poate fi contactata telefonic in intervalul Luni - Vineri, 11:00 - 18:00

SHARE THIS ARTICLE

GUESTCURATOR

ANDREEA BADALA

READ MORE
Andreea Badala

GUESTCURATOR

EDWARD ANINARU

READ MORE
EDWARD ANINARU

GUESTCURATOR

JOHN VARBIU

READ MORE
JOHN VARBIU

STYLE EYECON

ANDY WARHOL

READ MORE
ANDY WARHOL

STYLE EYECON

EDITH HEAD

READ MORE
Edith Head

STYLE EYECON

RICHARD AVEDON

READ MORE
RICHARD AVEDON

STYLE EYECON

GIOVANNA BATTAGLIA

READ MORE
GIOVANNA BATTAGLIA

STYLE EYECON

JUSTIN O'SHEA

READ MORE
JUSTIN O'SHEA
VIEW ALL